top of page

Kalkulatør i en innovativ bedrift i vekst

Er du rågod på å kalkulere?

Evner du å jobbe selvstendig, men er også opptatt av godt teamarbeid?

Liker du kundekontakt?

Da kan det være deg vi søker som kalkulatør i Lie Overflater!Din stilling

Som kalkulatør i Lie Overflate vil du jobbe med kundekontakt og salg i forhold til forespørsler vi mottar. Dette arbeidet innebærer å regne på tilbud/anbud, følge opp tilbudene og generelt drive aktivt med kundeoppfølging.Dette er deg

Du har evnen til å jobbe systematisk og er opptatt av nøyaktighet og detaljer. Du evner å jobbe selvstendig, selv om vi i Lie Overflate også er opptatt av godt teamarbeid. Vi ønsker oss en ansatt som har driv, stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Din faglighet er av teknisk karakter og du har god forståelse for mekanisk utstyr og tekniske tegninger. Du er over snittet god i bruken av Excel, siden dette er et viktig arbeidsverktøy i jobben med å kalkulere.Om Lie Overfalte

Bedriften ble etablert i 2003 og har utviklet seg til å bli en internasjonal høyteknologisk bedrift. Vi leverer tjenester innen områder som blant annet sandblåsing, lavfriksjonsbelegg, metallisering, kompositt, passiv brannbeskyttelse, polyurea, industribelegg og lekkasjetetting.


Lie Overflate er opptatt av bærekraft og jobber for å avsette minst mulig klimaavtrykk. Våre produkter og tjenester bidrar til økt levetid på kundens komponenter og infrastruktur.


Etter to krevende år med pandemi fikk vi et solid løft med gode resultater i 2022. Bedriften ønsker derfor å satse på og fortsette denne utviklingen med to nye prosjektledere som skal styrke vårt team ytterligere.


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 287392630. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 29.01.23


 Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

Comments


bottom of page