top of page

Vi søker daglig leder i Lena Metall

Har du lyst til å bli en del av Lena Metall som deres nye daglig leder?

Vi søker en engasjert og kompetent leder til å ta ansvar for salg, markedsføring og drift. Som deres daglig leder vil du være sentral i forhandlinger med nye kunder og større avtaler. De verdsetter erfaring innen salg og markedsføring, samt økonomiforståelse.


Er du en demokratisk og involverende daglig leder som ønsker å lede en solid, lokal aktør i vekst?

Arbeidsoppgaver i stillingen

Ideelt sett har du ledererfaring og kunnskap innen aluminium og ekstrudering.

  • Du vil være ansvarlig for å iverksette styrets beslutninger, sikre lønnsom drift og oppnå bedriftens kortsiktige og langsiktige mål.

  • Du vil også håndtere kommunikasjon med ansatte, kunder, leverandører og myndigheter.

  • Du bør ha interesse for salg og markedsføring og å bygge deres plattform på SoMe. Videre bør du ha evne til å se nye muligheter, ha gjennomføringskraft og teknisk innsikt. Som en demokratisk og involverende leder, trives du med å jobbe i en organisasjon med en flat struktur.

  • Du må være "hands on" og aktivt involvert i fabrikken og driften forøvrig for å lykkes i denne rollen.


Lena Metall AS tilbyr en spennende stilling i et solid selskap med moderne produksjonslokaler.Om Lena Metall


Lena Metall as er en mekanisk bedrift med har høy kompetanse på bøying og bearbeiding av aluminiumprofiler. Alu Mast System er et mastesystem for distribusjon av elektrisk kraft som leveres til nettselskaper i Norge og Norden. Selskapet ønsker å styrke sin satsning innen dette produktområdet fremover. Lena Metall har i dag 13 ansatte og omsetter for ca 20 millioner NOK og holder til i moderne lokaler i Bilitt Næringspark, nær fylkesveg 33 i Østre Toten kommune.


 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 327661482. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: snarest


 

Altero rekruterer den beste kompetansen til leder- og nøkkelroller i norske bedrifter. De har gode verktøy og mange års erfaring med å sikre de beste hodene til ledige stillinger. Ta kontakt om du lurer på noe:
Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

91 36 86 35

Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

99 58 12 06

Comments


bottom of page