top of page

Bli med på utvikling av bedriftene i Gjøvikregionen!

To nye bedriftsrådgivere skal ansettes i Landsbyen Næringshage.


Er du en av våre nye bedriftsrådgivere?

Landsbyen Næringshage har som mål å levere bedriftsrådgivning til bedrifter i alle de fem kommunene i Gjøvik regionen. De er allerede en godt etablert Næringshage, og har ambisjoner om å vokse. I den forbindelse skal det ansettes to nye bedriftsrådgivere.


  • Har du erfaring med bedriftsutvikling og -rådgivning?

  • Har du erfaring med prosjektledelse?

  • Kjenner du næringslivet i Gjøvikregionen godt, og har et visst nettverk her?

  • Kunne du tenke deg å jobbe aktivt med bedriftsutvikling og -rådgivning i Gjøvikregionen? Kan du svare ja på ett eller flere av disse spørsmålene kan det være deg vi er på utkikk etter.Om Lansbyen NæringshageLandsbyen Næringshage har hovedkontor på Dokka, med nodekontor på Gjøvik og Kapp.


Med fremtidsrettet blikk, bistår de næringslivet i arbeidet med bærekraftig vekst og utvikling.


Selskapet er tett på eksisterende og nye bedrifter og sørger for relevant bistand og kompetanse til de bedriftene som trenger dette.


Selskapet har i dag 5 ansatte. 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 351248221 Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 27.05.2024


 

Altero rekruterer den beste kompetansen til leder- og nøkkelroller i norske bedrifter. De har gode verktøy og mange års erfaring med å sikre de beste hodene til ledige stillinger. Ta kontakt om du lurer på noe om denne stillingen:


Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

99 58 12 06

Σχόλια


bottom of page