top of page

Driftssjef - variert og spennende stilling på Budor

Vi støtter Løiten Almenning i å rekruttere ny Driftssjef på Budor - en spennende destinasjon ved foten av Hedmarksvidda. Stillingen er både interessant og svært variert.Din stilling

Vi ønsker en "spillende trener" som motiveres av en variert arbeidsdag med ledelse, drift, utvikling og praktisk arbeid. Du skal lede et godt team med heltids- og deltidsansatte. En spennende og variert stilling i en solid bedrift. I tillegg til å lede drift av aktivitetstilbud og uteområdet Budor, skal du sammen med resten av teamet, bidra til å videreutvikle destinasjonen.Dette er deg

Du trives med mennesker, er serviceinnstilt og kundeorientert. Som leder er du involverende, jordnær og praktisk anlagt. Du ser muligheter og evner å gjennomføre med ambisjoner på egne, medarbeideres og Budors vegne.
Om Budor

Budor er en destinasjon som eies og driftes av grunneier Løiten Almenning. Løiten Almenning er solid økonomi og skal ISO sertifiseres innenfor kvalitet og miljø i løpet av 2023.


Destinasjonen har 1200 hytter, alpinbakke, kjelkebane, caravanplass, sykkelløype, gjestegård og over 300 km med skiløyper.

For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 292580455. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 12.03.23


 Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

Comments


bottom of page