top of page

Leder for fabrikkens totale logistikk og lagerhold

Dette er en nyopprettet rolle som skal sikre en helhetlig ledelse og forbedring av all intern logistikk og lager for Kongsberg Automotive Raufoss i Raufoss Industripark, dvs hele kjeden fra mottak av råvarer via mellomvare lager til utsendelse av ferdigvarer.


Er du vår nye leder for fabrikkens totale logistikk og lagerhold?

Dette er deg


Som ansvarlig for lager og logistikk vil du ha en sentral rolle i å sikre effektivitet, optimalisere intern vareflyt og lagerstyring.


Du vil få personalansvar, inkludert ansvar for arbeidsledere, og for et team på ca. 25 personer hvor du vil spille en operativ rolle i deres daglige arbeid og bidra når det trengs.


God økonomiforståelse er en nøkkelkvalifikasjon for denne rollen, da du vil være ansvarlig for lagerstyringens økonomi.


Samlet sett er denne rollen utfordrende og krever en kombinasjon av tekniske ferdigheter, lederegenskaper og økonomisk forståelse. Hvis du har erfaring innen lagerstyring, logistikk og personalledelse, og har et sterkt ønske om å være pådriver effektivitet og optimalisering, kan denne rollen være en spennende mulighet for deg.


Stillingen rapporterer til logistikksjef.


Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en spennende jobb i et internasjonalt selskap med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du får dyktige kollegaer og et godt arbeidsmiljø preget av profesjonalitet.
Om Kongsberg Automotive Raufoss


Kongsberg Automotive Raufoss har siden 2004 vært en del av Kongsberg Automotive og tilbyr produkter i verdensklasse til den globale bilindustrien.

KA Raufoss har ca. 250 ansatte og i tillegg sitter deler av utvikling, salg og ledelse på Raufoss innenfor forretningsenheten Couplings.


 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 309063683. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 10.august


 Spørsmål? Kontakt meg!

Ragnhild Skarpen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

91 36 86 35

コメント


bottom of page