top of page

Bli prosjektleder i Innlandets ledende eiendomsselskap

Stillingen som prosjektleder i Tema Eiendom er en svært interessant og spennende stilling i et solid eiendomsselskap i vekst og utvikling.


Er du en offensiv og nysgjerrig prosjektleder som vil være med å lede en solid, lokal aktør i vekst?

Arbeidsoppgaver i stillingen

I denne stillingen vil du jobbe med varierte arbeidsoppgaver som prosjektutvikling, prosjektledelse og kalkylearbeid. Du vil også jobben med kontrahering, oppfølging og kontakt med entreprenører, konsulenter, rådgivere og andre samarbeidspartnere. 


Dette er deg:

  • faglig bakgrunn som ingeniør innen byggfag og gjerne med erfaring fra entreprenørbransjen. Personer med fagbrev innen byggrelaterte fag kombinert med fagskole og lang erfaring innen bygg og anlegg vil også kunne passe godt. Det viktige er at du kan vise til erfaring som beskrevet over og gode resultater innen en jobb i bygg og anlegg.

  • en løsningsorientert lagspiller. Du evner likevel å jobbe selvstendig.

  • tar initiativ, er offensiv, nysgjerrig og profesjonell.

  • er utholdende og tåler at ting kan ta tid, fordi utvikling av eiendom og reguleringsprosesser kan trekke ut i tid.


Tema Eiendom tilbyr en spennende stilling i et solid selskap.Tema Eiendom AS er Innlandets ledende eiendomsselskap. Selskapet har kontor i Gjøvik og har 19 ansatte. Selskapet eier og forvalter 125 eiendommer fordelt på 367.000 m2 og med over 750 leieforhold. Tema Eiendom har en tomtebank på 360 daa.


Selskapet har solid økonomi og ambisjoner om fortsatt vekst og utvikling. Et av våre viktigste satsningsområder er bærekraftsarbeidet, hvor vi nå har etablert en egen miljøstrategi for selskapet.

 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 338585840. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 10.03.2024


 

Altero rekruterer den beste kompetansen til leder- og nøkkelroller i norske bedrifter. De har gode verktøy og mange års erfaring med å sikre de beste hodene til ledige stillinger. Ta kontakt om du lurer på noe:
Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

91 36 86 35

Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

99 58 12 06

Comments


bottom of page