top of page

CEO i Ringsaker Vegg og Takelementer

Vi tilbyr en sjelden mulighet til å lede en velrenommert lokal aktør i en bransje i vekst. I tillegg vil du bli en del av et solid internasjonalt konsern, som gjennom RVT satser offensivt i det norske markedet.


Er du en ambisiøs leder og lagspiller som ønsker å lede en velrenommert, lokal aktør i en bransje i vekst?

Dette er deg


Vi søker deg som har solid kommersiell erfaring, gjerne fra ordreproduserende industri og/eller entreprenørvirksomhet. Du har relevant ledererfaring og kan dokumentere resultater. I tidligere jobber har du samarbeidet tett med kunder og leverandører, og vant til forhandlinger.


Dine arbeidsoppgaver:

  • Lede virksomheten i samsvar med selskapets strategi og planer

  • Rapportering til konsern og styre

  • Utvikle organisasjonen for å sikre en effektiv og lønnsom verdikjede fra salg til montasje

  • Oppfølging av salgs- og markedsarbeidet i bedriften

  • Oppfølging av KPI/nøkkeltall for å kunne lede effektivt

  • Videreutvikle en god bedriftskultur


Du har god forretningsforståelse og analytiske evner. Som type er du en ambisiøs lagspiller og har mot og ferdigheter til å utvikle selskapet. Ditt lederskap av å være tydelig på rammer og retning i kombinasjon med å samle og engasjere organisasjonen mot et høyt ambisjonsnivå. Som leder tar du initiativ, skaper fremdrift, og engasjerer andre med pågangsmot og empati. Du evner å utvikle bedriften mot vekst uten å gå på kompromiss med verdier, etikk og moral.


Du har relevant utdanning i forhold til stillingens innhold.Om Ringsaker Vegg og Takelementer


Ringsaker Vegg og Takelement AS (RVT) leverer prosjekttilpassede løsninger for fremtidens bygg og har siden oppstarten i 2001 spesialisert seg på prefabrikkerte fasade og takelementer i tre.

RVT er eid av Taasinge gruppen som er en del av Nordic Waterproofing Group AB. Konsernet har omkring 1.100 medarbeidere i hele Europa, og en omsetning på SEK 4,3 milliarder kroner i 2022.


 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 303247771. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 17.september


 Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

91 36 86 35

Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

99 58 12 06

Comments


bottom of page