top of page

Ledig stilling som Key Account i offensiv bedrift med store ambisjoner

Landheim AS sin visjon er å være den ledende leverandøren av trebaserte bygningskropper på Østlandet. For å styrke salgsarbeidet i vår organisasjon søker vi en Key Account som skal bidra til å gjennomføre vår strategi for vekst samt bygge merkevaren Landheim.


Er du vår nye Key Acount?

Om Key Account stillingen

Du vil bli ansvarlig for å selge og forhandle avtaler med eksisterende og nye kunder. Landheims ambisjoner gjør at vi ønsker en Key Account som har erfaring med å kartlegge markedet og identifisere nye kundesegment. Du har derfor erfaring med å drive oppsøkende salg og markedsføring. I denne jobben er det en fordel om du har et nettverk i byggebransjen. Du vil ha ansvar for å pleie og utvikle relasjoner med eksisterende kunder, samt identifisere og lande avtaler med nye.Dette er deg

  • har relevant erfaring fra bransjen - om du mangler dette evner du relativt raskt å lære deg en ny bransje.

  • en selvgående person som motiveres av å skape resultater på egen hånd, men ser samtidig nytten av å samhandle i team.

  • tar selvstendig initiativ.

  • en person med sterke kommunikasjonsevner og gode forhandlingsferdigheter.

  • en relasjonsbygger, evne å skape tillit hos både eksisterende og potensielle kunder.

  • evne å identifisere behov og presentere våre produkter og tjenester på en overbevisende måte.


Om Landheim AS

Landheim AS er et selskap med en klar strategi og med spennende nye utfordringer. Vi har i dag 47 dyktige ansatte og hadde i 2022 en sterk vekst og omsatte for 143 MNOK med et solid resultat. Vi har ambisjoner om en god utvikling også i 2023, og markedsutsiktene er svært gode.


Hos Landheim AS vil du oppleve en motiverende arbeidskultur der vår visjon og verdier driver oss fremover. Ved å bli med oss på denne spennende reisen, vil du ha muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig, samtidig som du får være med på å forme fremtidens bygningsbransje.


 


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 303252938. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: snarest


 Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ragnhild Skarpen

Comments


bottom of page