top of page

Prosjektleder i en innovativ bedrift i vekst

Har du stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne?

Evner du å jobbe strukturert og selvstendig, men er også en lagspiller?

Kan du vise til gode resultater innen prosjektledelse?

Da kan det være deg vi søker som prosjektleder i Lie Overflater!Din stilling

Du som skal jobbe for oss som Prosjektleder i Lie Overflate vil lede og gjennomføre små og store prosjekter. Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være;

· Gjennomføring av prosjekter med ansvar for kvalitet, økonomi og HMS

· Kalkulasjons- og salgsarbeid

· Teknisk rådgivning

· Bidra til gode og effektive løsninger sammen med våre kunder

· Innkjøp av materialer og tjenester


Dette er deg

Vi ønsker oss en ansatt som har driv, stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du er en lagspiller med godt humør og har en grunnleggende positiv innstilling. Du bør ha erfaring som prosjektleder innen tekniske fag. Kjennskap til NS standarder eller vilje til å lære seg slike er en forutsetning for å kunne fungere som prosjektleder.Om Lie Overfalte

Bedriften ble etablert i 2003 og har utviklet seg til å bli en internasjonal høyteknologisk bedrift. Vi leverer tjenester innen områder som blant annet sandblåsing, lavfriksjonsbelegg, metallisering, kompositt, passiv brannbeskyttelse, polyurea, industribelegg og lekkasjetetting.


Lie Overflate er opptatt av bærekraft og jobber for å avsette minst mulig klimaavtrykk. Våre produkter og tjenester bidrar til økt levetid på kundens komponenter og infrastruktur.


Etter to krevende år med pandemi fikk vi et solid løft med gode resultater i 2022. Bedriften ønsker derfor å satse på og fortsette denne utviklingen med to nye prosjektledere som skal styrke vårt team ytterligere.


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 287370158. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 29.01.23


 Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

Comments


bottom of page