top of page

Spennende selgerjobb hos NordCon

Evner du ha fokus på kundens behov i din egen salgsprosess?

Er du god til å få tillit hos dine kunder og close salg?

Har du lyst til å bidra med positive holdninger og løsningsfokus?

Blir du motivert av å være selger i en bedrift som deltar i det grønne skiftet?

Da kan det være deg vi søker som selger i Nordcon AS!Din stilling

Du som skal jobbe for oss skal selge alle våre produkter og containerløsninger til nye kunder primært i det geografiske området Viken. Vi ønsker et spesielt fokus på salg av våre løsninger innen comprimerende utstyr med tilhørende serviceavtaler.


Dette er deg

Du som skal jobbe for oss er proaktiv, strukturert, utadvendt, løsningsorientert og evner å skape tillit hos de kundene du skal jobbe med. Vi ønsker oss en selger med teknisk forståelse.Om NordCon

Vi leverte solide resultater i 2022, og er i dag 9 erfarne ansatte. De fleste av oss har lang fartstid i bransjen. Vi har klare ambisjoner om være en ledende aktør i vår bransje også i fremtiden. For å styrke oss innen området kvalitet er vi godt i gang med å bli ISO-sertifisert etter standardene 9001 og 14001.


Vi konstruerer og produserer spesifikke egne modeller av containere og relaterte produkter hos våre stabile og solide leverandører i Øst- Europa. Våre produkter og løsninger er viktige bidragsytere i det pågående grønne skiftet.


Læringskultur med deling av suksesshistorier er viktige for at vi som bedrift skal lykkes, og dette er noe du må ønske å være en del av.


For fullstendig utlysningstekst se finn.no/finnkode: 287156742. Søknad og CV sendes til oss via finn.no og søkerportalen der.
Søknadsfrist: 29.01.23


 Spørsmål? Kontakt meg!

Odd Werner Hansen

Spørsmål? Kontakt meg!

Ola Limoseth

Comments


bottom of page