top of page

Vellykket rekruttering i Sagstuen AS

Altero Utvikling har samarbeidet med Sagstuen AS om rekruttering av nye medarbeidere. I løpet av det siste året er fire stillinger besatt, og en femte og siste ansettelse er planlagt i løpet av høsten 2016.

I bygg og anlegg kan det være krevende å finne egnede kandidater til prosjektlederstillinger. Dette skyldes et presset arbeidsmarked. Sagstuen AS er inne i en positiv utvikling med behov for 5 nye prosjektledere. Sagstuen AS valgte å samarbeide med oss som profesjonell partner innen rekruttering og search. Rekrutteringsstrategien vi sammen valgte var vellykket, og 4 av stillingene er nå besatt. Den 5 stillingen tar vi sikte på å lande tidlig i høst. Simen Sagstuen – Daglig leder / CEO – Etter en god salgsstart på året ble det tydelig behov for å rekruttere prosjektledere og øke vår kapasitet på gjennomføring. Kriterie nummer èn for å lykkes i våre prosjekter med våre kunder er god prosjektledelse, både økonomisk og for at kundene skal bli fornøyde med leveransen.

Det å lykkes med rekruttering til den viktigste rollen i vår organisasjon er kritisk. Vi ønsket derfor å bruke eksperter på rekruttering, som i våre øyne er et helt eget fagfelt, og valget falt på Altero.

Altero holdt oss løpende orientert i prosessen og lyktes med å presentere flere høyaktuelle kandidater. Vi sitter igjen med et svært godt resultat av rekrutteringen, da vi valgte å ansette fire av kandidatene presentert av Altero. Rekruttering handler mye om å minimere risiko for kunden, og så nøye og grundig Altero jobbet for oss føler vi stor trygghet på at våre fire nye kollegaer vil passe godt inn og prestere hos oss.

Sagstuen har stor tillit til Altero og vi ønsker et langsiktig samarbeid videre med Odd Werner og Ola på andre områder som lederutvikling og

.

Comments


bottom of page